İstanbul Boğazı’nda Anlamlı Buluşma: Neova Sigorta, yurt içi ve yurt dışındaki reasürans iş ortaklarını İstanbul Boğazı’nda düzenlediği özel bir etkinlikte ağırladı. Tarihi dokunun eşlik ettiği bu özel tekne turu, sektörel iş birliğini daha da pekiştirdi.
Üst Düzey Katılım ve Tarih Yolculuğu:
Etkinliğe, Neova Sigorta Genel Müdürü Neslihan Neciboğlu ve Teknik ve Reasüranstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Salih Çelen’in yanı sıra, ulusal ve uluslararası reasürans ortakları katıldı. Katılımcılar, ünlü tarihçi ve rehber Saffet Emre Tonguç’un anlatımıyla Boğaz’ın eşsiz güzellikleri ve tarihi hakkında bilgi alırken, sektöre dair güncel gelişmeleri değerlendirme fırsatı buldu.
“Dayanıklı ve Kapsayıcı Bir Sigorta Ekosistemi İnşa Ediyoruz”
Neova Sigorta Genel Müdürü Neslihan Neciboğlu, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Reasürans iş ortaklarımızla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk. Sigortacılık; güvene, karşılıklı anlayışa ve uzun vadeli iş birliklerine dayanan bir yapı. Etkinliğimize katılan tüm iş ortaklarımızla kurduğumuz güçlü bağlar, sunduğumuz hizmetin kalitesine de yansıyor. Neova Sigorta olarak hedefimiz, tüm paydaşlarımızla birlikte büyümek ve gelişmek. Reasürans alanındaki sürdürülebilir iş birliklerimizle daha dayanıklı, yenilikçi ve kapsayıcı bir sigorta ekosistemi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.”
BES / HAYAT
2 saat önceSİGORTA
2 saat önceSİGORTA
2 saat önceSİGORTA
2 saat önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
1 gün önceBİLGİ
2 gün önceBİLGİ
2 gün önceBİLGİ
2 gün önceSİGORTA
4 gün önce