Bursa BUSKİ su kesintisi 30-31 Ocak tarihleri için duyuruldu. Su ne zaman gelecek, hangi bölgeler etkilenecek? Detaylar burada.
Sayfa İçerikleri
ToggleBursa‘da su kesintisi uygulanacak bölgeler açıklandı. Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ), 30 Ocak tarihinde kent genelinde su kesintisi yapılacak ilçeleri kamuoyu ile paylaştı. Kesinti, Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde belli saat aralıklarında etkili olacak. Vatandaşlar ‘Sular ne zaman, saat kaçta gelecek?’ sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte BUSKİ‘nin 30 Ocak tarihli kesinti programı…
BUSKİ tarafından yayımlanan açıklamaya göre Bursa‘da güncel su kesintileri şöyle olacak:
Karacabey‘e bağlı Gölecik, Şahin, Karasu, Fevzipaşa, Hotanlı, Küçükkaraağaç, Yenisarıbey, Ortasarıbey, Eskisarıbey, Sazlıca, Akhisar ve İsmetpaşa mahallelerinde, su alma yapısındaki bulanıklık nedeniyle su kesintisi uygulanacaktır. Kesinti 30 Ocak 2026 Cuma günü saat 23.00’te başlayacak, bulanıklığın giderilmesinin ardından normale dönecektir. Planlanan bitiş süresi 31 Ocak 2026 saat 23.00’tür.
Ayrıca Karacabey ilçesinin Kedikaya Mahallesi de aynı durumdan etkilenecektir. Bu bölgede kesinti 30 Ocak 2026 Cuma günü 23.00 itibarıyla başlayacak olup, sorun giderildiğinde sona erecektir. Tahmini bitiş zamanı 31 Ocak 2026 saat 23.00 olarak belirtilmiştir.
Mustafakemalpaşa ilçesinde, BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle mevcut içme suyu hatlarında zaman zaman kesintiler yaşanabilecektir. Bu kapsamda, Hamzabey, Atariye, Viraca, Şevketiye, Şerefiye ve Yüzbaşı Sabribey mahalleleri civarındaki bazı cadde ve sokaklarda, 29 Ocak 2026 ile 7 Şubat 2026 tarihleri arasında her gün 09.00-18.00 saatleri arasında su kesintileri yapılması öngörülmektedir. Vatandaşların gerekli önlemleri almaları istenmiştir.
Aynı çalışmalar nedeniyle Züferbey, Lalaşahin, Yenidere ve Orta mahallelerinde de 29 Ocak 2026 ile 9 Şubat 2026 tarihleri arasında, 09.00-18.00 saatleri arasında belirli aralıklarla su kesintileri yapılacaktır. Bu bölgelerde bulunan vatandaşların tedbirli olmaları tavsiye edilmektedir.
Yıldırım ilçesinde, Millet Mahallesi Maden Sokak ve civarında meydana gelen arıza nedeniyle su kesintisi yapılacaktır. Kesinti 30 Ocak 2026 tarihinde saat 17.50’de başlayacak ve aynı gün 19.00 itibarıyla tamamlanacaktır.




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap