İçeriğe geç
26 Eylül 2026, Cumartesi Sigorta sektörünün bağımsız haber sitesi
SON DAKİKA
SİGORTA SEKTÖRÜ Haber • Veri • Analiz
MALİ TABLOLAR
Ekonomi

Bekir Hastemir, Bosch Rexroth Bursa Fabrika Ticari Müdürü oldu

Bekir Hastemir, Bosch Rexroth Bursa Fabrika Ticari Müdürü oldu. Atamanın detayları ve kariyer yolculuğu hakkında kısa bilgi.

Bekir Hastemir, Bosch Rexroth Bursa Fabrika Ticari Müdürü oldu
Bekir Hastemir, Bosch Rexroth Bursa Fabrika Ticari Müdürü oldu

Dünyanın önde gelen teknoloji ve servis sağlayıcılarından Bosch’un Bursa’da bulunan Bosch Rexroth fabrikasında üst düzey bir atama gerçekleşti. Yaklaşık 30 yıldır Bosch Grubu bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Bekir Hastemir, 1 Mayıs 2026 itibarıyla Bosch Rexroth Bursa tesisinin Fabrika Ticari Müdürü oldu.

Hastemir’in liderlik edeceği Bosch Rexroth fabrikası, 20 yıldır Bosch’un sanayi teknolojileri sektöründe faaliyet gösteriyor ve tesiste mobil hidrolik ürünler üretiliyor.

Bekir Hastemir, son olarak Romanya’nın Cluj şehrinde Mobilite Elektronik alanında üretim yapan Bosch fabrikasında Planlama, Lojistik ve İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Yeni görevinde lojistik, mali işler, insan kaynakları, iç iletişim, stratejik planlama ve süreç geliştirme fonksiyonlarının sorumluluğunu üstleniyor.

Bosch Grubu’nda yaklaşık 30 yıllık deneyim

Bosch’ta kariyeri boyunca Almanya, Türkiye, Çin, Güney Kore ve Romanya’da sorumluluklar üstlenen Bekir Hastemir, Almanya Kempten Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lojistik ağırlıklı eğitim aldı.

Kariyerine 1997 yılında Almanya’da SAP Lojistik Proje Lideri olarak başladı. 2004-2009 yılları arasında dünya çapındaki SAP yaygınlaştırma projelerinde yönetici olarak görev aldı.

2010-2013 yılları arasında Güney Kore’de Lojistik Direktörü, 2013-2018 yılları arasında Türkiye’de Bursa Güç Çözümleri fabrikasında Lojistik Direktörü olarak çalıştı.

2018-2023 yılları arasında Çin’de Lojistik ve İnovasyon Süreçlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hastemir, 2023 yılından itibaren Romanya’nın Cluj şehrinde aynı unvanla çalıştı. Uluslararası alanda edindiği tecrübeyi Mayıs 2026 itibarıyla Bursa’ya taşıyor.

Ömer Tezer
YAZAR

Ömer Tezer

Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeleri yakından takip eden, finansal verileri okuma ve analiz etme konusunda uzmanlaşmış bir gazeteci olarak, okurlara en doğru ve güncel bilgiyi ulaştırmayı amaçlıyorum. Ekonomi alanındaki haberleri sade, anlaşılır ve güvenilir bir dille aktararak karmaşık finans süreçlerini herkes için anlaşılır hâle getirmeyi görev edindim.Kariyerim boyunca piyasa hareketleri, küresel ekonomik trendler, şirket haberleri, yatırım analizleri ve sektörel raporlar üzerine yoğunlaştım. Ekonomi haberciliğinde doğruluk, hız ve tarafsızlık ilkeleriyle çalışıyor; her içeriğin okura değer katmasını önceliyorum.Veriye dayalı habercilik yaklaşımım sayesinde, hem Türkiye’deki ekonomik gündemi hem de uluslararası piyasaları sürekli izleyerek gelişmeleri bütüncül bir bakış açısıyla yorumluyorum. Ekonomi kategorisinin editörü olarak, okuyucularımıza güvenilir ve nitelikli içerikler sunmayı sürdürüyorum.

Yazar profili ve tüm yazıları