Küresel özel sigorta ve reasürans şirketi Ascot Group, üst yönetim kadrosunda üç yeni görevlendirme ve organizasyon yapısında değişiklik açıkladı.
Mark Pepper küresel underwriting başkanı oldu
Mark “Sarge” Pepper, 1 Ekim 2026 itibarıyla Global Underwriting Başkanı görevine getirildi. Pepper, Ascot’un Birleşik Krallık, ABD ve Bermuda operasyonlarında underwriting koordinasyonu, iş geliştirme ve büyüme çalışmalarında görev alacak.
Pepper, Ascot’a 2001 yılında katıldı ve 2009’dan bu yana Grup Chief Underwriting Officer görevini yürütüyordu.
Elizabeth Johnson yeni özel sigorta ve reasürans birimini yönetecek
Elizabeth Johnson, yine 1 Ekim itibarıyla Specialty Insurance and Reinsurance Başkanı olarak görev yapacak. Yeni oluşturulan bölüm; Global Specialty, Bermuda Specialty/Leadline Capital Partners ve U.S. Specialty dahil olmak üzere şirketin küresel sigorta ve reasürans underwriting faaliyetlerini kapsayacak.
Johnson, 2020 yılında Ascot’a katıldı. Şirkette Kuzey Amerika Chief Underwriting Officer, Kuzey Amerika Chief Operating Officer ve Grup Chief Operating Officer görevlerinde bulundu.
Christopher Flatt tüketici çözümlerinin başına geçecek
Christopher “Chris” Flatt ise Consumer Solutions Başkanı olarak Ascot’a katılacak. Yeni birim, yüksek gelir grubuna yönelik bireysel sigortalar dahil olmak üzere tüketici odaklı sigorta çözümlerine odaklanacak.
Flatt’ın Kasım 2026 başında göreve başlaması ve şirketin Global Executive Committee kadrosuna katılması planlanıyor.





