Aon, Ekim 2025 itibarıyla Phil Smaje‘nin, Lee Meyrick‘in yerine Küresel Endüstri Uzmanlığı Lideri, Ulaşım ve Lojistik görevini üstleneceğini açıkladı. Lee Meyrick, 2026 sonunda emekli olana kadar yeni kurulan Risk Sermayesi Ulaşım ve Lojistik dikeyinde Başkan olarak görev yapacak.
Commercial Risk CEO’su Joe Peiser, “Bu atamalar, olağanüstü yetenekleri işe almak, geliştirmek ve terfi ettirmek konusundaki kararlılığımızı yansıtıyor. Phil’in derin pazar bilgisi ve güçlü liderlik geçmişi ile ulaştırma ve lojistik hizmetlerimizi ileriye taşıyacağına eminim.” dedi.
Phil Smaje, 2023 yılında Aon’a katıldı ve şu anda Ulaşım ve Lojistik bölümünde Brokerlik Direktörü olarak görev yapmaktadır. Daha önce WTW’de Havacılık ve Küresel Brokerlik Başkanı ve CEO’su ve Piiq Risk Partners‘da CEO olarak çalıştı.
Lee Meyrick, son sekiz yıldır Aon’da Küresel Specialty liderlik görevlerinde bulundu. Ayrıca XL Catlin ve AIG‘de üst düzey pozisyonlarda yer aldı.
Phil Smaje, “Bu görevi üstlenmekten ve Lee’nin oluşturduğu sağlam temeller üzerine inşa etmekten onur duyuyorum. Nakliye ve lojistik sektörü dinamik, önemli ve sürekli gelişiyor. Küresel ekiplerle birlikte müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
Lee Meyrick ise, “Böylesine yetenekli bir ekibi yönetmek ve Aon’un bu alandaki büyümesine katkıda bulunmak benim için ayrıcalıktı. Başkan olarak Phil ve ekibi destekleyerek sorunsuz bir geçiş sürecine katkıda bulunacağım.” ifadelerini kullandı.
SİGORTA
52 dakika önceSİGORTA
54 dakika önceSİGORTA
22 saat önceSİGORTA
23 saat önceSİGORTA
24 saat önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
6 gün önceSİGORTA
6 gün önceSigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News Ajans Sigorta Sigorta Kampanya Sigorta Ajansı Sigorta Sondakika Insurance News