Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alperen Şengün üst üste ikinci kez NBA All-Star seçildi

Alperen Şengün, NBA All-Star organizasyonuna üst üste ikinci kez seçilerek Türk basketbolunda tarihi bir başarıya imza attı.

Alperen Şengün, NBA All-Star organizasyonuna üst üste ikinci kez seçilerek

Alperen Şengün 2026 NBA All-Star Dünya Takımı’nda

NBA tarafından yapılan açıklamada, NBA Başkanı Adam Silver’ın, Houston Rockets forması giyen pivot Alperen Şengün’ün sakatlanan Oklahoma City Thunder oyuncusu Shai Gilgeous-Alexander’ın yerine 2026 NBA All-Star Maçı için Dünya Takımı’na seçildiği bildirildi.

Bu sezon NBA’de çıktığı 44 karşılaşmada ortalama 20,8 sayı, 9,4 ribaunt ve 6,3 asist performansı sergileyen 23 yaşındaki basketbolcu, kariyerinde üst üste ikinci kez NBA All-Star onuruna kavuştu.

Bu yılki etkinlik, 13-15 Şubat tarihleri arasında Los Angeles Clippers’ın sahası olan Intuit Home’da gerçekleşecek ve All-Star organizasyonu bu kez yeni formatıyla sporseverlerin karşısına çıkacak.

Kaynak: NBA Resmi Twitter Hesabı

İlgili Haber  Emmanuel Agbadou Beşiktaş ile resmi sözleşme imzaladı