SON DAKİKA
--:--:--

Allianz Trade’te Liderlik Değişimi: Philippe Dessèvre’in Yeni Rolü

Allianz Trade’te liderlik değişimi: Philippe Dessèvre, şirketin yeni stratejilerini yönlendirmek için önemli bir rol üstleniyor.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Allianz Trade’te Liderlik Değişimi: Philippe Dessèvre’in Yeni Rolü
ffReklam 447

Allianz Trade’ten Önemli Duyuru

Ticari kredi sigortası alanında önde gelen isimlerden Allianz Trade, önemli bir değişikliği duyurdu. Allianz Trade Global Reasürans Başkanı ve Euler Hermes Reinsurance AG CEO’su Benoît des Cressonnières, 30 Eylül 2025 tarihinde emekli oluyor.

Yeni Lider: Philippe Dessèvre

Halihazırda Allianz Trade’in DACH Bölgesinde Finans Direktörü (CFO) olarak görev yapan Philippe Dessèvre, 1 Ekim 2025 itibarıyla, standart düzenleyici onay gerekliliklerine tabi olarak, bu önemli görevi üstlenecek.

Benoît des Cressonnières: Başarılarla Dolu Bir Kariyer

Benoît des Cressonnières, 1997’de Belçika’daki Allianz Trade’e CFO olarak katıldı ve o günden bu yana şirketin çeşitli liderlik pozisyonlarında bulundu. 2000-2007 yılları arasında Paris’teki genel merkezde Reasürans ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü ve Kurumsal Sekreter olarak hizmet verdi. Ardından, Allianz Trade’in Reasürans Küresel Başkanı ve Zürih’teki Euler Hermes Reasürans AG‘nin CEO’su olarak görev aldı.

Philippe Dessèvre’in Tecrübesi

Allianz Grubu Reasürans Ofisi’nin Yönetim Kurulu üyesi olan Dessèvre, son dört yıldır Uluslararası Kredi Sigortası ve Kefalet Birliği’nin (ICISA) Başkan Yardımcılığı ve ardından Başkanlığını yürütmüştür. Dessèvre, Allianz Trade’e 2000 yılında Fransa’daki Allianz Trade’in Finansal Kontrol Başkanı olarak katıldı. Ardından,

  • Allianz Trade Multinationals ve Fransa’daki Allianz Trade’in CFO/COO’su
  • 2016’dan 2021’e kadar Grup Risk Baş Sorumlusu

gibi çeşitli liderlik pozisyonlarında bulundu.

Reklam 842Reklam 865

Yorum Yap

Benzer Haberler
Munich Re, James Sanzone’yi Denizyolu Kargo Bölüm Başkanlığına Terfi Ettirdi
Munich Re, James Sanzone’yi Denizyolu Kargo Bölüm Başkanlığına Terfi Ettirdi
AM Best, Florida Farm Bureau Group’un Görünümünü Olumluya Yükseltti
AM Best, Florida Farm Bureau Group’un Görünümünü Olumluya Yükseltti
Lloyd’s Piyasasında Yapay Zeka Kullanımı Yaygınlaşıyor
Lloyd’s Piyasasında Yapay Zeka Kullanımı Yaygınlaşıyor
HDI Global, Philip Beblo’yu Mülkiyet Sigortacılığı Bölüm Başkanı Olarak Atadı
HDI Global, Philip Beblo’yu Mülkiyet Sigortacılığı Bölüm Başkanı Olarak Atadı
Mapfre Üst Düzey Yönetiminde Görev Değişikliği
Mapfre Üst Düzey Yönetiminde Görev Değişikliği
Sompo Asia Pacific, Daniel Lukas’ı Asya Pasifik Bölgesi Bireysel Sigorta Birimi Başkanı Olarak Atadı
Sompo Asia Pacific, Daniel Lukas’ı Asya Pasifik Bölgesi Bireysel Sigorta Birimi Başkanı Olarak Atadı
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan Ekonomi ve Finans kategorilerindeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Sağlık ve Bilgi kategorisinde bulunan içerikler genel olarak yapay zekâ tarafından üretilmiş olup yalnızca bilgilendirme amacı taşır. Herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, burada yer alan bilgileri esas almak yerine en kısa sürede uzman bir doktora başvurmanız önerilir.