Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Corendon Alanyaspor, kendi sahasında Göztepe‘yi 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrası basın toplantısında konuşan Alanyaspor teknik direktörü Joao Pereira, bu galibiyetin takımı için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Pereira açıklamasında, rakiplerinin ilk kez mağlubiyet yaşadığını belirterek “Bu galibiyet bizim için gerçekten önemliydi. Puan toplamak bizim için çok değerliydi. Daha önce iyi oynadığımız ama 3 puan alamadığımız maçlar olmuştu, bugün bunu başardık.” dedi.
Oyuncularını üstün mücadelelerinden dolayı tebrik eden Pereira, ligdeki Gençlerbirliği maçından sonra takımın çok iyi bir reaksiyon gösterdiğini dile getirdi. O karşılaşmadan sonra sahadaki performanstan memnun olmadığını ifade eden Pereira, bu maçta farklı bir Alanyaspor izlettiklerini söyledi.
Rakip Göztepe’nin ligdeki güçlü konumuna dikkat çeken Pereira, “Göztepe bugüne kadar mağlup olmayan bir takımdı. İlk yarıda geçiş oyunlarını kontrol etmekte zorlandık. Ancak ikinci yarıda gerekli düzeltmeleri yaptık ve rakibe fırsat vermedik” diye konuştu.
Pereira ayrıca yardımcılarına da teşekkür ederek, “Devre arasında yapılan küçük taktiksel değişiklikler ile ikinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdik.” dedi.
Son olarak teknik direktör, gelecek hafta oynayacakları zorlu karşılaşmaya dikkat çekerek, oyuncuların dinlenmesi ve aynı konsantrasyonla çalışmaya devam etmeleri gerektiğini belirtti. “Önümüzdeki haftada iyi bir performans ortaya koyup bu serimizi sürdürmek istiyoruz.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
OTOMOBİL
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
4 gün önceSİGORTA
4 gün önceBİLGİ
4 gün önceBİLGİ
4 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
5 gün önceSigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News Ajans Sigorta Sigorta Kampanya Sigorta Ajansı Sigorta Sondakika Insurance News