SON DAKİKA
--:--:--

Tysers, Marlena Truszczynska’yı Denizcilik Talepleri Başkanı olarak atadı

Tysers, denizcilik sektörü liderliğini güçlendiriyor: Marlena Truszczynska, Denizcilik Talepleri Başkanı olarak atandı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Tysers, Marlena Truszczynska’yı Denizcilik Talepleri Başkanı olarak atadı
ffReklam 48Reklam 711

Tysers, Marlena Truszczynska’yı Denizcilik ve Havacılık Hasar Talepleri Başkanı olarak atadı

Avustralya merkezli AUB Group’un bir parçası olan bağımsız Lloyd’s sigorta brokeri Tysers, Marlena Truszczynska‘nın Denizcilik ve Havacılık Hasar Talepleri Başkanı olarak görevlendirildiğini duyurdu. Bu adım, Tysers’ın müşterilerine üst düzey bir hasar yönetimi hizmeti sunma hedefiyle uyumlu olarak değerlendiriliyor.

Truszczynska, sektörde 11 yılı aşkın bir geçmişe sahip olup geniş bir tecrübe birikimiyle öne çıkıyor. Tysers, onun liderlik becerilerinin, yenilikçi yaklaşımının ve küresel vizyonunun organizasyonun güvenilir bir iş ortağı konumunu pekiştireceğini vurguladı.

Son olarak Norwegian Hull Club‘da Tazminatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Truszczynska, çeşitli yargı bölgelerinde karmaşık tazminat süreçlerinin yönetiminde rol aldı. Ayrıca kapsamlı pazar ve segmentlerdeki zorlu taleplerin çözümünde aktif olarak yer alarak, müşterilere poliçe şartları hakkında danışmanlık desteği sundu.

Nitelikli bir hukukçu olan Truszczynska, deniz sigortası alanındaki eğitici kimliğiyle tanınmakta ve sektörle ilgili konularda düzenli olarak bilgi paylaşmaktadır. Kariyeri boyunca stratejik vizyonu, ekip çalışmasına yatkınlığı, enerjisi ve yüksek mükemmeliyet anlayışıyla dikkat çekmiştir.

Tysers Toptan Hasar Talepleri Genel Müdürü Karl Haynes, atamayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Marlena’nın Tysers’ın Denizcilik ve Havacılık Hasar Talepleri ekibine katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Geniş deneyimi ve işbirlikçi bakış açısı, müşteri odaklı kültürümüze ve hedeflerimize tamamen uyum sağlıyor.”

Haynes ayrıca, Marlena’nın denizcilik talepleri stratejisini yönetirken göstereceği etkiyi ve Bölüm genelindeki katkılarını heyecanla beklediklerini belirtti.

Reklam 492Reklam 112

Yorum Yap

Benzer Haberler
Aon: Orta Doğu’daki çatışma sigorta, tedarik zinciri ve işgücü planlamasını etkiliyor
Aon: Orta Doğu’daki çatışma sigorta, tedarik zinciri ve işgücü planlamasını etkiliyor
Sompo Re, Beatrice Morley’i Londra Reasürans Direktörü olarak atadı
Sompo Re, Beatrice Morley’i Londra Reasürans Direktörü olarak atadı
Aon: 2026’nın ilk çeyreğinde küresel sigorta piyasası alıcılar için elverişli başladı
Aon: 2026’nın ilk çeyreğinde küresel sigorta piyasası alıcılar için elverişli başladı
Lockton ve ChAI, küresel emtia risklerinin yönetimi için stratejik ortaklık kurdu
Lockton ve ChAI, küresel emtia risklerinin yönetimi için stratejik ortaklık kurdu
Zurich Insurance Group, Patrick McBride’ı Uluslararası İnşaat Bölüm Başkanı olarak atadı
Zurich Insurance Group, Patrick McBride’ı Uluslararası İnşaat Bölüm Başkanı olarak atadı
AXA, 2026 İlk Çeyrekte Prim Üretimini ve Gelirlerini Artırdı
AXA, 2026 İlk Çeyrekte Prim Üretimini ve Gelirlerini Artırdı
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan Ekonomi ve Finans kategorilerindeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Sağlık ve Bilgi kategorisinde bulunan içerikler genel olarak yapay zekâ tarafından üretilmiş olup yalnızca bilgilendirme amacı taşır. Herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, burada yer alan bilgileri esas almak yerine en kısa sürede uzman bir doktora başvurmanız önerilir.