SON DAKİKA
--:--:--

TPAO’nun İstanbul ve Tekirdağ’daki petrol işletme hakları BOTAŞ’a devredildi

TPAO’nun İstanbul ve Tekirdağ’daki petrol işletme haklarının BOTAŞ’a devredilmesine ilişkin detaylar ve sürecin etkileri.

Sigorta Haber
Yayınlandı: Güncellendi:
1 dk okuma 81 kelime
Paylaş f X in WA
Sigorta Haber’i Google News’te takip edinYeni haberleri ve sektör gündemini daha hızlı takip edin.
Takip Et

TPAO’dan BOTAŞ’a petrol ruhsatı devri kararı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından alınan Petrol Hakkına Müteallik Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, TPAO’nun İstanbul ile Tekirdağ illerinde yer alan ARİ/TPO/K/F20-d1-1 pafta numaralı petrol işletme ruhsatındaki yüzde 100 hissesinin tamamı BOTAŞ’a devredildi.

Bunun yanı sıra, TPAO’nun Tekirdağ’da bulunan ARİ/TPO/K/3302 hak sıra numaralı petrol işletme ruhsatının süresi de 10 yıl süreyle uzatıldı.

Etiketler

Yorum Yap

En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigorta Haber, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2026 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır.