Southwest Airlines CEO’su Bob Jordan, şubat ayından bu yana yedi kez bilet fiyatı artırmalarına rağmen talepte düşüş olmadığını belirtti. Talebin tatil ve iş seyahatlerinde, farklı coğrafi bölgelerde ve rezervasyon eğrisinin genelinde güçlü kaldığını ifade etti.
Jordan, artan yakıt maliyetlerinin daha güçlü gelirle dengelenebileceğine dair güveninin arttığını söyledi. ABD havayolu şirketlerinin fiyatlandırma gücünü koruduğu, jet yakıtı fiyatlarındaki artışa rağmen güçlü premium ve iş talebi ile düşük maliyetli taşıyıcı rekabetindeki azalmanın sektörü desteklediği aktarıldı.
Southwest Airlines’ın gelecekte ürün yelpazesini yeniden şekillendirebileceği, daha fazla kabin seçeneği ekleyebileceği ve zamanla uzun mesafeli uluslararası uçuşlara yönelebileceği belirtildi.




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap