SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, SATSO Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu ve meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen programda; Komite Başkanı Ayhan Akdağcı, Komite Başkan Yardımcısı Mutlu Eşme, Komite Meclis Üyeleri Tuncay Cebeci ve Zafer Yıldırım ile Komite Üyeleri Ali Esen ve Hasan Uçar ev sahipliği yaptı. İftar programına çok sayıda meslek grubu üyesi ve aileleri katıldı.
Yoğun katılımın olduğu organizasyonda komite üyeleri, katılımcı meslektaşları ve aileleriyle yakından ilgilenerek sektörle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Program kapsamında komitenin yürüttüğü çalışmalar tanıtılırken, gelecek döneme ilişkin projeksiyonlar hakkında da bilgiler paylaşıldı. Katılımcı meslek grubu üyeleri ise program boyunca bir araya gelerek kaynaşma fırsatı buldu.
İftar organizasyonu sırasında komite adına söz alarak kürsüye gelen Komite Üyesi Ali Esen, Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşmaktan komite olarak memnuniyet duyduklarını ifade etti.
-
Meslek Komitesi’nin Sakarya’da sektörün birleştirici gücü olduğunu vurgulayan Esen, mesleki sorunların çözümü ve mesleki gelişimin SATSO çatısı altında birlik içinde sağlanabileceğini dile getirdi. Komitenin üyelerinin menfaatlerini gözetmek, faaliyetlerini en verimli şekilde yürütmelerini sağlamak ve tüketiciye en iyi hizmetin sunulması için sahada çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Esen, programa katılım sağlayan tüm davetlilere teşekkür etti.



