SON DAKİKA
--:--:--

Nilüfer Belediyesi İzinsiz Tabelaları Kaldırdı

Nilüfer Belediyesi, izinsiz olarak yerleştirilen tabelaları kaldırarak kent estetiğini ve düzenini koruma çalışmaları yaptı.

Sigorta Haber
Yayınlandı:
1 dk okuma 101 kelime
Paylaş f X in WA
Sigorta Haber’i Google News’te takip edinYeni haberleri ve sektör gündemini daha hızlı takip edin.
Takip Et

Nilüfer Belediyesi, kent estetiğini bozan, yaya geçişini engelleyen ve çevre kirliliğine neden olan izinsiz tabelalarla ilgili kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Zabıta ekipleri, 29 Ekim Mahallesinde Özlüce Bulvarı, Uğur Mumcu Bulvarı ve Muammer Aksoy Caddesi’nde; Beşevler Mahallesinde Beşevler Caddesi, Bilginer Caddesi ve Mihraplı Caddesi’nde; Görükle Mahallesinde ise Atatürk Caddesi, Atatürk Bulvarı, Anafartalar Caddesi, Pamukkale Caddesi ve Cevizlik Caddesi’nde denetimler yaptı.

Denetimler sonucu, izinsiz olarak yerleştirilen duba, bayrak ve reklam tabelaları tespit edilerek toplandı. Yaya ve engelli yollarını kapatan materyaller zabıta araçlarına yüklenerek belirlenen alanlara taşındı.

Ekipler, vatandaşların güvenli geçişini sağlamak amacıyla bu tür uygulamalara düzenli olarak devam edileceğini bildirdi.

Yorum Yap

En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigorta Haber, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2026 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır.
Türkiye Sigorta SGK Emeklilerine özel kampanya Türkiye Sigorta SGK Emeklilerine özel kampanya
Türkiye Sigorta SGK Emeklilerine özel kampanya Türkiye Sigorta SGK Emeklilerine özel kampanya