Kağıthane’de 29 Ocak su kesintisi hakkında İSKİ duyurusu! Sular ne zaman gelecek, planlı bakım detayları ve güncel bilgiler burada.
Sayfa İçerikleri
Toggleİstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 29 Ocak tarihinde İstanbul genelinde planlı su kesintisi yaşanacak bölgeleri açıkladı. Vatandaşlar tarafından suların ne zaman geleceği merak edilirken, kurum tarafından yapılan açıklamada ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.
İSKİ tarafından yayımlanan listeye göre Kağıthane ilçesinde şu mahalle etkileniyor: YEŞİLCE MAHALLESİ. Arıza nedeni, içme suyu hatlarında meydana gelen arızadan kaynaklanan 100 mm çaplı şebeke hattı arızası olarak bildirildi.
Kesinti 29.01.2026 tarihinde saat 09:12:40’ta başlamış olup, tahmini bitiş saati 17:00 olarak duyuruldu. Daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ALO 185 hattı üzerinden bilgi alabilirler.




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap