İçeriğe geç
28 Eylül 2026, Pazartesi Sigorta sektörünün bağımsız haber sitesi
SON DAKİKA
SİGORTA SEKTÖRÜ Haber • Veri • Analiz
MALİ TABLOLAR
Bilgi

İzmir Gediz elektrik kesintisi 4-5 Şubat planlı çalışma ve enerji geri dönüş saati

İzmir Gediz 4-5 Şubat elektrik kesintisi detayları, planlı çalışmalar ve enerji geri dönüş saatleri hakkında güncel bilgiler.

İzmir Gediz elektrik kesintisi 4-5 Şubat planlı çalışma ve enerji geri dönüş saati
İzmir Gediz elektrik kesintisi 4-5 Şubat planlı çalışma ve enerji geri dönüş saati

İzmir elektrik kesintisi ve Gediz Elektrik kesinti planı araştırılıyor

GDZ Elektrik Dağıtım tarafından yapılan duyuruya göre 4 Şubat 2026 tarihinde İzmir’in farklı ilçelerinde belirli sürelerle elektrik kesintileri uygulanacak. İşte İzmir’de elektriklerin kesileceği bölgeler ve enerji kesintisinin süreceği saat aralıkları. İzmir’de elektrik ne zaman gelecek, hangi ilçelerde kesinti yaşanacak? Tüm ayrıntılar burada.

İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ PROGRAMI

İzmir genelinde planlanan elektrik kesintileri aşağıdaki gibidir:

KARŞIYAKA 04 Şubat 2026 günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında şebeke bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecektir. Kesintiden Cumhuriyet ve Örnekköy mahallelerinin belirli sokakları etkilenecektir.

MENEMEN 04 Şubat 2026 günü 09.00-15.00 saatleri arasında altyapı yenileme çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yapılacaktır. Süleymanlı, Bozalan, Telekler, Turgutlar, İğnedere ve Görece mahalleleri ile bu köylere bağlı bağlantı yolları ve küme evleri kesintiden etkilenecektir.

TİRE Aynı tarihte Tire ilçesinde birkaç farklı kesinti planlanmıştır. 09.00-16.00 saatleri arasında Dibekçi, Çeriközü ve Küçükburun mahallelerinde elektrik kesilecektir. 09.00-12.00 saatlerinde Adnan Menderes Mahallesi, 09.00-13.00 arasında İlkkurşun, Kayaköy, Sekiköy, Seyrekli, Yeniköy, Kahrat ve Kızılcahavlu mahalleleri enerji alamayacaktır.

BAYINDIR 04 Şubat 2026 tarihinde iki ayrı kesinti yapılacaktır. 13.00-16.00 saatleri arasında Camii, Kurt ve Mithatpaşa mahallelerinde; 09.00-15.00 saatlerinde ise Arıkbaşı, Çiftçigediği ve Mektep mahallelerinde elektrik kesintisi olacaktır.

BERGAMA 04 Şubat 2026’da Bergama’da geniş kapsamlı çalışmalar nedeniyle kesintiler yapılacaktır. 10.00-16.00 saatleri arasında İslamsaray, Barbaros, Fevzipaşa, Gaziosmanpaşa, İnkılap, Kurtuluş, Talatpaşa, Turabey ve Ulucamii mahalleleri enerji alamayacaktır. 14.00-18.00 saatlerinde Gaylan, 09.00-13.00 saatlerinde Sağancı ve 11.00-17.00 arasında Pınarköy mahallelerinde kesinti uygulanacaktır.

ÖDEMİŞ 04 Şubat 2026’da farklı bölgelerde elektrik kesintisi olacaktır. 09.00-16.00 saatlerinde Köseler, Süleymanlar, Veliler, Kızılca, Bülbüller ve Kerpiçlik; 10.00-15.00 arasında Gereli, Karakova, Ertuğrul, Yolüstü, Balabanlı, Umurbey, Ovakent ve Emmioğlu; 13.00-17.00 saatlerinde ise Hürriyet, Küçükavulcuk, Yolüstü, Büyükavulcuk, Ocaklı ve Zafer mahalleleri kesintiden etkilenecektir.

GÜZELBAHÇE 09.00-17.00 arasında Gölcük ve Çamlı mahallelerinde bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır.

ALİAĞA 04 Şubat 2026 tarihinde 10.00-16.00 saatlerinde Bozköy Mahallesi’nde enerji kesintisi gerçekleşecektir.

GAZİEMİR Gazikent Mahallesi’nde aynı gün iki farklı süreçte elektrik kesintisi yaşanacaktır. 09.00-13.30 ve 14.00-18.00 saatleri arasında elektrikler kesilecektir.

BORNOVA 04 Şubat 2026 tarihinde Ümit, Kazımdirik, Atamer, Çamkule, Murat, Millet, Mehmet Akif, Çınartepe ve Aydoğdu mahallelerinde farklı saat dilimlerinde enerji kesintileri olacaktır.

BUCA Aynı gün Buca ilçesinde İnkılap, Hürriyet, Efeler, Yiğitler, Dicle, Barış, Aşık Veysel ve Seyhan mahallelerinde belirli zaman aralıklarında elektrik kesintileri yaşanacaktır.

TORBALI 04 Şubat 2026 günü 19.00-20.00 saatleri arasında Subaşı, Atalan ve Göllüce mahallelerinde enerji kesintisi yapılacaktır.

KARABURUN 04 Şubat 2026’da 09.00-17.00 arasında Sarpıncık Mahallesi’nde kesinti uygulanacaktır.

KİRAZ Aynı tarihte Ovacık Mahallesi’nde 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

MENDERES Şaşal Mahallesi’nde 09.00-17.00, Efemçukuru Mahallesi’nde ise 10.30-17.00 arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

URLA 04 Şubat 2026 günü 09.00-15.00 saatlerinde İskele Mahallesi’nde bakım kaynaklı kesinti gerçekleştirilecektir.

KARABAĞLAR Aşık Veysel, Karabağlar, Yunus Emre ve Aydın mahallelerinde günün farklı dilimlerinde elektrik kesintileri planlanmıştır.

KONAK 04 Şubat 2026 tarihinde Konak ilçesinin Çınartepe, Mehmet Akif, Millet, Çamkule, Murat, Aydoğdu ve Atamer mahallelerinde gece ve gündüz saatlerini kapsayan enerji kesintileri uygulanacaktır.

Aslı Güran
YAZAR

Aslı Güran

Türkiye’deki sağlık sektörünü yakından takip eden bir editör olarak, güncel gelişmeleri okuyuculara anlaşılır, güvenilir ve tarafsız bir dille aktarmayı amaçlıyorum. Sağlık politikalarından yeni tedavi yöntemlerine, uzman görüşlerinden toplum sağlığını ilgilendiren önemli başlıklara kadar geniş bir yelpazede içerik üretiyor, her haberin doğruluğunu titizlikle araştırıyorum.Amacım, sağlık alanındaki bilgi kirliliğini azaltarak doğru ve güncel içerikleri herkesin erişebileceği bir forma dönüştürmek. Bilimsel veriler ve yetkin kaynaklardan beslenen haberleri, sade ve herkesin anlayabileceği bir dille sunmaya özen gösteriyorum.Sağlık kategorisinin editörü olarak, hem toplum sağlığına katkı sağlayan hem de okurun güvenle takip edebileceği bir yayın politikası oluşturmak için çalışıyorum. Her haberin, bilinçli bir toplum için atılmış küçük ama önemli bir adım olduğuna inanıyorum.

Yazar profili ve tüm yazıları