Halkbank HUBrica Hızlandırma Programı 3. Dönemi İçin Başvurular Başladı
Finansal teknolojiler, yapay zekâ ve sürdürülebilirlik alanlarında yenilikçi projeleri desteklemeyi amaçlayan HUBrica Hızlandırma Programı başvuruları başladı. Başvurular 10 Mayıs 2026 tarihine kadar devam edecek.
Halkbank, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ARI Teknokent iş birliği ve İTÜ Çekirdek’in deneyimiyle hayata geçirdiği HUBrica Hızlandırma Programı’nın yeni döneminde girişimcilere katkı sunmayı sürdürüyor. Program, girişimcilerin iş geliştirme, satış, yatırım alma ve uluslararası pazarlara açılma süreçlerini desteklemeyi hedefliyor.
Katılımcılar program kapsamında eğitim, mentörlük, danışmanlık ve atölye çalışmalarına katılma imkanına sahip olacak. Ayrıca Halkbank yöneticileriyle bir araya gelme, banka ile iş birliği kurma ve küresel ağlara erişim fırsatlarından yararlanabilecekler.
Girişimciler, İTÜ Çekirdek’in geniş mentör ağı, yatırımcı bağlantıları ve özel desteklerinden faydalanacak. 80’den fazla yatırımcıyla doğrudan iletişim kurma, 500’den fazla profesyonelden oluşan mentör ağına erişim ve çeşitli teknik ile finansal desteklere ulaşma imkânı sağlanacak.
İTÜ ARI Teknokent ekosistemiyle iş birliği içinde yürütülecek program, girişimcilerin networking etkinliklerinde yer almasına ve küresel büyüme fırsatlarına ulaşmasına da olanak sunacak.
Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından Haziran 2026’da “Kick-Off” etkinliği gerçekleştirilecek. Üç haftalık eğitim döneminin ardından Eylül ayında “HUBrica Söyleşileri” yapılacak ve Ekim’de düzenlenecek “Demo Day” etkinliğinde girişimciler yatırımcılarla bir araya gelecek.
Programı başarıyla tamamlayan girişimciler, Türkiye’nin en kapsamlı girişimcilik etkinliklerinden biri olan Big Bang Startup Challenge sahnesinde projelerini yatırımcılara ve sektöre tanıtma fırsatı elde edecek.


.jpg)

