SON DAKİKA
--:--:--

Fairmont Quasar İstanbul ve The Grand Tarabya’ya Ortak Pazarlama ve İletişim Direktörü Atandı

Fairmont Quasar İstanbul ve The Grand Tarabya, ortak pazarlama ve iletişim direktörü atayarak markalar arası sinerjiyi güçlendiriyor.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Fairmont Quasar İstanbul ve The Grand Tarabya’ya Ortak Pazarlama ve İletişim Direktörü Atandı
ffReklam 368

Fairmont Quasar İstanbul ve The Grand Tarabya’da Yeni Dönem

Fairmont Quasar İstanbul ve The Grand Tarabya otellerinde pazarlama yapılanması yenilendi. Hâlihazırda The Grand Tarabya’da Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak görev yapan Yeşilyurt, yeni yapılanma kapsamında Fairmont Quasar İstanbul’a yeniden dönerek her iki otelin Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak görevine devam edecek.

Yeni görev tanımı doğrultusunda Yeşilyurt; dijital pazarlama, kurumsal iletişim, medya ilişkileri, içerik stratejileri ve stratejik iş birlikleri gibi alanlardan sorumlu olacak. Accor’un lüks segment vizyonu çerçevesinde her iki otelin pazarlama stratejileri bütüncül bir yaklaşımla yönetilecek.

Otelcilik ve medya sektörlerinde geniş bir deneyime sahip olan Yeşilyurt, daha önce Fairmont Quasar İstanbul’da Pazarlama ve İletişim Müdür Yardımcısı ve Dijital Pazarlama Müdürü olarak görev almıştı. Dijital dönüşüm, performans odaklı kampanya yönetimi ve marka hikâyeleştirmesi konularındaki uzmanlığıyla dikkat çeken Yeşilyurt’un liderliğinde, her iki markanın da yerel ve uluslararası pazarda konumunun güçlendirilmesi hedefleniyor.

Reklam 249Reklam 27

Yorum Yap

Benzer Haberler
Elektrikli Araç Pazarı Büyüyor, İkinci El Talebi Artıyor
Elektrikli Araç Pazarı Büyüyor, İkinci El Talebi Artıyor
Garanti BBVA Mobil’de Yeni Fon Botu Uygulaması Yatırım Sürecini Kolaylaştırıyor
Garanti BBVA Mobil’de Yeni Fon Botu Uygulaması Yatırım Sürecini Kolaylaştırıyor
Saat&Saat Üst Yönetim Kadrosunu Güçlendirdi
Saat&Saat Üst Yönetim Kadrosunu Güçlendirdi
TP Türkiye, ISO 42001 Yapay Zekâ Yönetim Sertifikasını Alan İlk BPO Oldu
TP Türkiye, ISO 42001 Yapay Zekâ Yönetim Sertifikasını Alan İlk BPO Oldu
Sadettin Saran, Kırıkkale’de Atatürk Spor Salonu’nun Açılışını Gerçekleştirdi
Sadettin Saran, Kırıkkale’de Atatürk Spor Salonu’nun Açılışını Gerçekleştirdi
Billy Kim, Samsung Electronics Türkiye Başkanı Olarak Atandı
Billy Kim, Samsung Electronics Türkiye Başkanı Olarak Atandı
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan Ekonomi ve Finans kategorilerindeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Sağlık ve Bilgi kategorisinde bulunan içerikler genel olarak yapay zekâ tarafından üretilmiş olup yalnızca bilgilendirme amacı taşır. Herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, burada yer alan bilgileri esas almak yerine en kısa sürede uzman bir doktora başvurmanız önerilir.