Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen EnFest, etkinlik alanlarının yanı sıra yiyecek stantlarıyla da dikkat çekti. Festivalde kamp kültürüne özgü lezzetlerden biri olan Ayı Yemeği, gençlerin en çok ilgi gösterdiği tatlar arasında yer aldı.
İzmit Milli İrade Meydanı’nda sabah saatlerinden itibaren başlayan festivalde gençler, atölye, yarışma, teknoloji, dijital deneyim ve sportif etkinlik alanlarında vakit geçirdi. Gün boyunca devam eden programlarda müzik ve eğlence festival alanının her noktasında hissedildi.
Kılavuz İzcilik Kamp Alanı konseptiyle sunulan Ayı Yemeği, doğa ve kamp kültürünü yansıtan bir lezzet olarak festival ziyaretçileriyle buluştu. Stant alanında uzun kuyruklar oluşturan gençler, bu farklı lezzeti tatma fırsatı buldu.
EnFest boyunca hem etkinliklere katılan hem de çeşitli ikramları deneyimleyen gençler, festival alanında yoğunluk oluşturdu. Kamp ve sokak lezzetleri arasında öne çıkan Ayı Yemeği, festivalin dikkat çeken tatlarından biri oldu.




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap