Embraer’de Finans Yönetiminde Yeni Görevlendirme
Embraer, 18 yıldır şirkette görev yapan Santana’nın yeni finans direktörü (CFO) olarak atandığını duyurdu. Santana, son olarak küresel hazine direktörü görevini yürütüyordu.
Şirketten yapılan açıklamada, Santana’nın finansal operasyonlar, hazine yönetimi, sigorta, müşteri finansmanı ve ortak hizmetler alanlarında edindiği deneyimin, finans yönetiminde süreklilik sağlayacağı belirtildi.
Santana, kariyeri boyunca kurumsal finans, sermaye piyasaları, risk yönetimi ve yatırımcı ilişkileri gibi alanlarda çeşitli liderlik görevlerinde bulundu.
Embraer CEO’su Francisco Gomes Neto, Santana’nın kurum içinde yetişen bir lider olduğunu vurgulayarak, bu atamanın şirketin sürdürülebilir büyüme hedeflerini desteklediğini ifade etti.
Embraer yönetimi, yeni yapılanmanın iş planlarının uygulanmasına ve finansal stratejilerin güçlendirilmesine katkı sağlayacağını açıkladı.
