Elazığ Sigorta Acenteleri Derneği (ELSADER) Başkanı ve TOBB SAİK Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı M. Harun Barut, yayımladığı bayram mesajında sigorta sektörünün toplumsal dayanışma ve ekonomideki kritik rolüne dikkat çekti.
Barut, birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı mübarek bayram günlerine bir kez daha ulaşmanın huzurunu taşıdıklarını belirterek, tüm İslam âleminin, vatandaşların ve sigorta sektörü çalışanlarının bayramını kutladı.
Bayramların kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik bağlarının güçlendiği özel dönemler olduğunu vurgulayan M. Harun Barut, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bizler sigorta sektörü temsilcileri olarak yalnızca poliçe üreten bir meslek grubu değiliz. Vatandaşımızın en zor anında yanında duran, güven veren ve toplumsal dayanışmaya doğrudan katkı sunan çok büyük bir aileyiz. Özellikle ülkemizin geçirdiği zorlu dönemlerde, sigorta sektörünün ne denli hayati ve vazgeçilmez bir görev üstlendiği bir kez daha açıkça görülmüştür.”
Güçlü bir ekonominin ancak güçlü bir sigorta bilinciyle inşa edilebileceğinin altını çizen Barut, bu vizyonla gece gündüz demeden gayret gösteren tüm acentelere ve sektör emekçilerine teşekkürlerini iletti.
Barut, mesajını şu temennilerle sonlandırdı: “Mübarek bayramın ülkemize, sektörümüze, acentelerimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur, bereket ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor; tüm meslektaşlarımın ve vatandaşlarımızın sevdikleriyle birlikte nice huzurlu bayramlar geçirmesini diliyorum.”




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap