Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Daniel Seufert Bosch Rexroth Türkiye Genel Müdürü Olarak Atandı

Daniel Seufert, Bosch Rexroth Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. Yenilikçi liderliğiyle şirketin büyümesine yön verecek.

Daniel Seufert, Bosch Rexroth Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. Yenilikçi

Daniel Seufert Bosch Rexroth Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Oldu

Bosch Rexroth, Türkiye’deki faaliyetlerine 1976 yılında başladı ve 2001 yılında Bosch Grubu‘na katıldı. Şirket, 2006 yılından bu yana Bursa’da üretim yapıyor ve bünyesindeki Tasarım Merkezi ile Bosch’un Türkiye’deki en önemli lokasyonlarından biri konumunda bulunuyor.

Daniel Seufert, Makine Mühendisliği bölümü mezunu olup, kariyerine 2006 yılında Almanya’daki Bosch Rexroth AG Schweinfurt fabrikasında Üretim Süreçleri Mühendisi olarak başladı. Şirketin Lineer Hareket Teknolojisi iş biriminde çeşitli görevlerde bulunan Seufert, 2008 yılında Üretim Proses Mühendisliği Takım Lideri, 2011’de Kilit Müşteri Yöneticisi (IPN) ve 2015’te Plastik Üretimi Kıdemli Müdürü ile Plastikler Yetkinlik Merkezi Başkanı olarak görev yaptı.

Bursa’daki yeni görevine atanmasından önce Seufert, Bosch’un Romanya’daki Blaj tesisinde üst düzey yöneticilik yaptı ve son olarak Bosch Rexroth SRL Romanya Genel Müdürü olarak görevini sürdürdü.

İlgili Haber  2024 Yılı Dünya Nüfus Tahminleri ve Türkiye'nin Konumu