Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri Segmentinde Yeni Organizasyon Yapısı

Danfoss Türkiye, iklimlendirme çözümleri segmentinde yeni organizasyon yapısıyla verimlilik ve yenilik odaklı bir döneme giriyor.

Danfoss Türkiye, iklimlendirme çözümleri segmentinde yeni organizasyon yapısıyla verimlilik ve

Danfoss Türkiye’de Organizasyonel Değişiklik

Danfoss, Türkiye’de iklimlendirme alanında rekabetin yoğun olduğu pazarda yeniden yapılanmaya gitti. Şirket, OEM ve bayi kanalı ekiplerini tek bir çatı altında birleştirerek operasyonel verimliliği artırmayı hedefledi.

Bu kapsamda OEM, Bayi, Endüstriyel Soğutma, Gıda & Perakende ve Proje kanalları tek bir yönetim yapısı altında toplandı. Organizasyonel değişiklikle birlikte, Sertan Genç 1 Mart 2026 itibariyle Danfoss Türkiye & Orta Asya İklimlendirme Çözümleri Shared Sales Satış Direktörlüğü görevine atandı.

Yeni Yapının Hedefleri

Şirketten yapılan açıklamada, yeni yönetim yapısının çevik karar alma süreçleri sağlayacağı, iş birliğini artıracağı ve yeni liderlerin yetişmesini destekleyeceği belirtildi. Değişiklikle birlikte müşteri memnuniyetinin ve iş hacminin yükselmesi hedefleniyor.

Sertan Genç’in Açıklamaları

Türkiye’nin iklimlendirme alanında büyük bir potansiyeli olduğunu belirten Sertan Genç, Danfoss’un bu potansiyeli geliştirecek güce sahip olduğunu ifade etti. Genç, Türkiye’de soğutma sistemleri ekipman tedariğinde lider konumlarını güçlendirdiklerini vurgulayarak, “Bölge olarak cesur ve iddialı bir büyüme hedefimiz var. Deneyimli ekibimiz ve güçlü altyapımızla partnerlerimize güven veriyoruz. Partnerlerimize ‘Beraber planlayalım, beraber kazanalım’ anlayışıyla yaklaşacağız.” dedi.

Sertan Genç Hakkında

1983 yılında İstanbul’da doğan Sertan Genç, Makine Mühendisliği lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamladı. Evli ve iki çocuk babası olan Genç, sektörün çeşitli alanlarında aktif görevler üstlendi. Üretim, Ar-Ge, kalite, proje ve satış alanlarında 20 yıllık deneyime sahip olan Genç, 2014’te Danfoss’a katılarak farklı kademelerde görev aldı. Son olarak 2024’te OEM & Gıda Perakende Satış Direktörü olan Genç, 2025’te Orta Asya bölgesinin yönetimini de üstlendi ve 2026’da tüm soğutma iş kollarının direktörlüğüne atandı.

İlgili Haber  EY 2025 Mali Yılı Sonuçlarında Yapay Zekâ Odaklı Büyüme ve Sürdürülebilir Dönüşüm Vurgusu