Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
ResimLink - Resim Yükle

ASKİ duyurdu: Beypazarı, Ayaş ve Sincan’da su kesintisi ne zaman sona erecek?

ASKİ, Beypazarı, Ayaş ve Sincan’daki su kesintisinin ne zaman biteceğini açıkladı. İşte detaylar ve güncel bilgilendirme.

ASKİ, Beypazarı, Ayaş ve Sincan’daki su kesintisinin ne zaman biteceğini

Ankara’da Su Kesintisi 2 Şubat 2026 Pazartesi Günü Uygulandı

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde sabah saatlerinde başlayan su kesintisinin, Başağaç Mahallesi’nde meydana gelen altyapı arızasından kaynaklandığı bildirildi. Ayaş ilçesinde ise su kesintisinin depo bakım ve temizlik çalışmaları sebebiyle gerçekleştirildiği duyuruldu. Sincan ilçesinde kesinti halen sürerken, vatandaşlar ASKİ tarafından yapılan açıklamalarda “Sular ne zaman gelecek?” sorusuna yanıt arıyor.

BEYPAZARI, AYAŞ VE SİNCAN’DA SU KESİNTİLERİ NE ZAMAN BİTECEK?

2 Şubat tarihinde Ankara’nın bazı ilçelerinde planlı su kesintileri uygulanıyor. Beypazarı’nda sabah başlayan su kesintisinin saat 17.00 civarında giderilmesi bekleniyor. Ayaş’ta saat 10.30’da başlayan çalışmaların 16.00 sularında tamamlanması planlanıyor. Sincan’da ise arızaya yönelik işlemler 11.00’de başlayıp gece 23.55’e kadar devam edecek.

İlgili Haber  ASKİ Ankara su kesintisi 31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde hangi bölgelerde etkili olacak?