2026 Kurban Bayramı tatili kapsamında 25 Mayıs Pazartesi günü kamu çalışanları için tam gün idari izin uygulanacağı belirtildi. Noterler de bu kapsamda Pazartesi günü hizmet vermeyecek.

Özel sektör çalışanları için tatilin 26 Mayıs Salı günü öğleden sonra başlayıp 31 Mayıs Pazar günü sona ereceği ifade edildi.
Bayram ve resmi tatil süresince noterlerde işlem yapılamayacağı, bu nedenle işlemlerin tatil öncesinde ya da sonrasında planlanması gerektiği aktarıldı.





Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap