Türkiye İş Bankası’nın ana desteğiyle 2017 yılından bu yana devam eden Workup Girişimcilik Programı, 100. yılını kutlayan Anadolu Sigorta’nın katkılarıyla ve Yapay Zekâ Fabrikası iş birliğiyle Workup AStart Girişimcilik Programı‘nı başlatıyor. Bu program, sigortacılık, sağlık, yapay zekâ, mobilite ve sürdürülebilirlik gibi farklı alanlarda hizmet veren teknoloji girişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.
Program, girişimlere güçlü bir iş birliği ve yatırım ağına erişim sağlayarak büyümelerine katkıda bulunacak. Girişimler, uzman mentorlar eşliğinde birebir görüşmeler yaparak iş modellerini geliştirme, ölçeklenme, uluslararası pazarlara açılma, teknoloji trendlerini takip etme ve şirket yönetimi konularında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacaklar.
Program boyunca girişimcilere, ücretsiz ofis ve teknolojik altyapı desteği sunulacak. Ayrıca basılı ve dijital medya aracılığıyla tanıtım yapma, tecrübeli girişimcilerle deneyim paylaşımı ve ilham etkinliklerine katılma fırsatları da sağlanacak.
Workup’ın bugüne kadar yüzlerce girişimin büyümesine öncülük eden bilgi birikimi ve metodolojisiyle yürütülecek olan bu program, Haziran ayında başlayacak ve yaklaşık 4 ay sürecek. Program sonunda düzenlenecek Demo Day etkinliği ile mezunlar, İş Bankası Grubu ve ekosistemin önde gelen paydaşlarına iş fikirlerini sunma şansı elde edecekler.
Anadolu Sigorta, ikinci yüz yılında da teknoloji girişimleriyle inovatif iş modelleri geliştirmeye verdiği önemi bu programla bir kez daha vurguluyor.
Başvurular, 23 Mayıs tarihine kadar astart.ist üzerinden yapılabilir.
SİGORTA
13 saat önceSİGORTA
1 gün önceBES / HAYAT
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Sigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News
benim merak ettiğim bir konu var, bu tür girişimlere destek verilmesi güzel ama peki mevcut geleneksel iş modelleri ne olacak? Yani bu yeni girişimler geleneksel şirketleri de etkileyebilir mi? Bunu düşünmeden geçemiyorum. Herkes yenilik peşinde ama var olan yapıyı unutmayalım bence.
Thanks for sharing this info! I really think that while the support for tech startups is crucial, what are the steps in place to ensure that the ideas presented during the Demo Day are actually implemented? It seems like a lot of great concepts might just end up as pitches without proper follow through. Also, is there any mentorship process after the program to keep pushing these ideas forward?