Unico Sigorta’da Genel Müdür Değişikliği

Unico Sigorta, 18 Aralık 2014 tarihinden bu yana Unico Sigorta Genel Müdürü olarak görev yapan Cenk Tabakoğlu’nun, 16 Ocak 2019 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldığını ve yerine vekaleten şirket CFO’su Ahmet Özer Özcan’ın atandığını açıkladı.

Unico Sigorta’nın yaptığı açıklamada şöyle denildi:

“2014 yılından bu yana Unico Sigorta Genel Müdürü olarak görev yapan Cenk Tabakoğlu, 16 Ocak itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Cenk Tabakoğlu’ndan boşalan Genel Müdürlük görevini, Unico Sigorta CFO’su Ahmet Özer Özcan vekaleten yürütecektir. Sektörün tecrübeli ve dinamik markası Unico Sigorta; bilgi birikimi, deneyimi ve güçlü sermayedarları ile Türkiye’deki yatırımlarına devam edecektir.”

Ahmet Özer Özcan Kimdir?

Ahmet Özer Özcan, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nde, lisansüstü eğitimini ise Michigan Üniversitesi'nden MBA derecesi ile tamamlamıştır.

İş hayatına PricewaterhouseCoopers İstanbul ofisinde başlayan Özcan, 4 yıl süreyle kıdemli denetçi olarak çalışmış, daha sonra Amerika'da sağlık sigortası sektörünün önemli şirketlerinden CIGNA Corporation'ın merkez ofisinde 8 yıl süreyle görev yapmış ve finans bölümünde çeşitli yöneticilik görevleri üstlenmiştir. Sonrasında, yine CIGNA bünyesinde; CIGNA Hayat Sigorta'nın Türkiye'de kuruluşunda rol almış ve Finans Direktörü olarak görev yapmıştır. Ahmet Özer Özcan, 17 Ağustos 2015 tarihinden itibaren Unico Sigorta’nın Finans Genel Müdür Yardımcısı (CFO) olarak görev almaktadır.

#

16 Oca 2019 - 19:09 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 105.935 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler