Ülkemizin en değerli üreticileri çiftçilerimiz…

Tarım sektörünün sadece ülkemiz nüfusu için değil, dünya nüfusu için taşıdığı kritik önem herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Ancak sektörün bu kadar önemli olmasını sağlayanlar, emekçilerimiz yani çiftçilerimizdir. Öyle ki sadece aşağıdaki istatistiklere bakarak hem tarımın hem de çiftçilerimizin ülkemiz için ne denli önemli olduğunu anlayabiliriz.

Şöyle ki;

Nüfusumuzun

1/3’ü tar

ım kaynaklarından geçinmekte.

Çalışan her 4 kişide

n 1’i tarımla meşgul olmakta.

Tarım i

hracat

ımız

15 Milyar Dolar

ile

ülkemizin

bütçe

sinin %13.2’sini oluşturmakta

.

Ülkemizde tarım hammadde olarak kullanılmakta ve endüstriyel üretimin kaynağını oluşturmakta.

Ayrıca ülkemizin tarımdan elde ettiği gelir son verilere göre 62 milyar Dolar.

Yukarıda saydığımız tüm istatistiklerin ortaya çıkardığı en net gerçek; tarım sektörünün ve emekçileri olan çiftçilerimizin ülkemiz ekonomisine yapmış olduğu katkıdır.

İşte bu noktada Bereket Sigorta olarak, ülkemizde tarım sektörünü tehdit eden risklerin teminat altına alınabilmesi amacıyla oluşturduğumuz Bereket Sigorta Tarım Sigortası ile ekonomik, sosyal, teknolojik ve kişisel risklerden yüksek düzeyde etkilenen, son derece hassas bir faaliyet sahası olarak kendine özgü bir yapıya sahip olan tarım sektörünü ve emekçi çiftçilerimizi koruyor, ülke ekonomimize katkıda bulunuyoruz.

Kısacası Bereket Sigorta Tarım Sigortası ile de ülkemizin ekonomisi ve kalkınması için en değerli üreticilerimiz olan çiftçilerimizin her zaman yanında olarak alın terlerini koruyoruz. Bereket Sigorta A.Ş. ile Bereket Emeklilik ve Hayat A.Ş. olarak tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyoruz.

#

14 May 2018 - 13:08 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 97.682 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler