Sanem Çıngay AXA Sigorta’da

AXA Sigorta Bireysel Teknik Başkanlığı görevine Sanem Çıngay atandı. Aynı zamanda İcra Kurulu üyesi olan Sanem Çıngay, Bireysel Teknik ve Underwriting, Fiyatlandırma ve Rezerv ile Sağlık ve Teknik Operasyon Departmanlarının sorumluluğunu üstlenecek.

Türkiye’de sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta’da Bireysel Teknik Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak Sanem Çıngay atandı. 14 Mayıs 2018 tarihinde yeni görevine başlayan Çıngay, bundan sonra Bireysel Teknik ve Underwriting, Fiyatlandırma ve Rezerv, Sağlık ve Teknik Operasyon Departmanlarının sorumluluğunu üstlenecek.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun olan, devamında da Lancaster University’de Ekonomi ve Cass Business School’da Aktüerya yüksek lisansı yapan Çıngay, çalışma hayatına Koç Holding Liderlik Programı ile başlamıştır. Allianz Almanya’da Koç Allianz Grubu’nu temsilen projeler yürüten Sanem Çıngay, daha sonra Koç Allianz Türkiye Bireysel teknik Grup Müdürlüğü’nü üstlenmiştir. 2010 yılında Ergo Sigorta’da Aktüeryadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, 2017 yılında ise aynı şirkette Bireysel Teknik Direktörlüğü’nü yürüten Çıngay, son olarak Groupama Sigorta’da Teknik ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. Sanem Çıngay, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

#

20 Haz 2018 - 12:13 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 97.682 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler