Quick Sigorta Avrupa 1.si!

The Digital Insurer tarafından düzenlenen ve dünyanın en büyük sigorta şirketlerinin katıldığı "Sigortacılıkta İnovasyon" yarışmasında Quick Sigorta Avrupa 1. si seçildi. Sigortacılık dünyası tarafından oylanan çalışmalarda Quick Sigorta; Q-Port, Q-Blog, Q- Sözluk ve Q- Mag gibi çalışmaları ile oyların %58 ini alarak Avrupa 1. si oldu. Yarışmada; İngiltere'den Opalotix 2, Almanya'dan Allianz 3., Polonya'dan PZU ise 4. oldu.

Quick Sigorta CEO'su Levent Uluçeçen, muhteşem bir sonuç aldıklarını belirterek " Yakın zamanda verdiğim bir röportajda, daha yeni başladığımızı söylemiştim. Bu önemli başarının devamı gelecek. 18 ayda, 40 kişilik bir ekip ile 1.400.000 milyon poliçe ürettik, 1500 acente kurulumu yaptık, sosyal medyayı sigortacılık alanında domine ettik. Bu başarı tüm ekibimizin eseri. Hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ise büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Muhteşem bir ekip ile harika işler çıkartmaya devam ediyoruz. Her alanda ilklere imza atıyoruz. 2. yılımızı tamamlamadan sayısız başarı ve ödülün sahibi olduk. Daha iyileri için çalışmaya devam ediyoruz. Bu ödülün kazanılmasında tüm ekip üyelerimizin emeği var. Hepsine teşekkür ediyorum " dedi.

#

10 Kas 2018 - 23:46 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 97.682 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler