Musa Erdal: Sigorta şirketleri payımızı artırsın

BOYA MALİYETİ Çırak olarak 28 yıl önce başlamış bu işe. Musa Usta; “En büyük sıkıntımız boya fiyatlarının yüksek oluşudur. Ayrıca maliyetlerimiz ve ça...

BOYA MALİYETİ

Çırak olarak 28 yıl önce başlamış bu işe. Musa Usta; “En büyük sıkıntımız boya fiyatlarının yüksek oluşudur. Ayrıca maliyetlerimiz ve çalıştırdığımız elemanların sigortasının yüksekliği bizi zora sokuyor. Anlaşmalı sigorta şirketleri fiyatlarını daha önce belirlediklerinden, ürünlere gelen zamları, onlara yansıtamıyoruz” diyor.

FİYATLAR ARTIRILSIN

Musa Erdal; “Otomobil işine bakan sigorta şirketlerinin, boya ve malzemeyi aldığımız dövizdeki artışı da göz önüne alarak, bizim için belirledikleri fiyatları artırmalarını istiyoruz. Gerekirse, buna hükümet müdahale etsin. Ayrıca çalışan elemanlarımızın Bağ Kur primleri yüksek, buraya da bir indirim gelirse, biz de bir ya da iki kişiyi daha işi alma şansına kavuşuruz. Böylece ülkedeki işsiz sayısı da azalır” dedi.

Posta

#

14 May 2018 - 12:58 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 97.682 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler