Hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Groupama Sigorta, stratejilerini reasürörlerle paylaştı

Türk sigorta sektörünün deneyimli markası Groupama Sigorta, yerel ve uluslararası reasürans yöneticilerine yönelik web konferans düzenledi...

Sigortahaber.com.tr / Türk sigorta sektörünün deneyimli markası Groupama Sigorta, yerel ve uluslararası reasürans yöneticilerine yönelik web konferans düzenledi.Groupama Türkiye ve Groupama Grubu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen konferansta, Türkiye’nin potansiyeli ve gücü uluslararası temsilcilerle paylaşıldı ve geleceğe yönelik hedefler aktarıldı.

Türkiye’de 95 yıllık geçmişiyle sigorta sektörünün öncü şirketlerinden olan Groupama Sigorta, uluslararası arenada Groupama Grubu’nun da desteğiyle dünyadaki reasürans yöneticileriyle web konferansta buluştu.

Dünyanın önde gelen reasürörlerinin katıldığı konferansta, Türk sigorta sektörünün gelişimi, potansiyeli ve Covid-19 salgını döneminde göstermiş olduğu başarı katılımcılarla paylaşıldı.

Konuşmacılar arasında Groupama Grubu Reasürans Direktörü Pierre Lacoste, Groupama Türkiye Genel Müdürü Philippe-Henri Burlisson, COO’su Regis Longin, UW ve Reasürans GMY’si Yeşim Denizli, Kurumsal UW ve Reasürans Grup Müdürü Zerrin Caner ve Reasürans Müdürü Bilge Özbenli Yıldıran’ın yer aldığı konferansta, Groupama Grup ve Groupama Türkiye’nin performansları reasürans yöneticileriyle paylaşıldı. Konferansta ayrıca, Türkiye’nin rekabetçi bir pazar olmasına değinilirken, Türkiye’nin, Grup içerisindeki en önemli dört pazardan biri olduğunun altı çizildi.

Konferansın sonunda Philippe-Henri Burlisson, reasürans yöneticilerine Türkiye’ye ve Groupama’ya güvenerek yatırımlarını yapabileceklerini belirtti ve Grup’un da desteğiyle Türkiye pazarında büyümeye devam edeceklerinin altını çizdi. Burlisson ayrıca, teknoloji alanında yaptıkları yatırımlarla sektörde dijital dönüşüm anlamında öncü olduklarını ve tüm süreç yönetimini de dijital operasyonla yönetebilmek adına çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Konuşmasında Grup desteği, dijital dönüşüm, güçlü acente ağı ve underwriting süreçleri olmak üzere 4 ana eksenden bahseden Burlisson, içinde bulunulan duruma rağmen, alınan kararlar ve aksiyon planlarına dayanarak büyüme hedeflerini koruduklarını belirtti.

11 Haz 2020 - 14:28 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 97.682 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler