Doğa Sigorta Şubat ayında MENA Stevie Ödüllerinde Kazandığı Bronz Stevie Ödülü’ne Kavuştu!..

Doğa Sigorta dünyanın en saygın iş ödülleri arasında öne çıkan Stevie Ödülleri’nin bu yıl ilk kez düzenlediği MENA Stevie Ödülleri’nde Şubat ayında, Bronz Ödüle Sahip olmuştu.

Pandemi sebebiyle ertelenerek online gerçekleştirilen ödül töreni ardından, ödül nihayet Doğa Sigorta Merkez Ofisinde kendisine ayrılan yerine kavuştu. Ödül, Doğa Sigorta’nın etkinlik ajansı Vitamin Ajans’ın ortakları Merve Berker Uysal ve Kemal Kayahan, İş Geliştirme Müdürü Ömer Erdoğan tarafından Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, Genel Müdürü Coşkun Gölpınar ve Kurumsal İletişim Müdürü Seda Güler’e takdim edildi.

Türkiye’nin yerli ve milli sigorta şirketi Doğa Sigorta, iş dünyasının en saygın ödül programlarından Stevie Awards’ın Ras Al Khaimah Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş birliğiyle ilk kez düzenlediği MENA ( Middle East North Africa / Orta Doğu Kuzey Afrika ) Stevie Ödülleri’nde Bronz ödüle layık bulundu.

Doğa Sigorta, Uluslararası jüri heyetinin beğenisini kazanan Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımı sponsorluk faaliyetlerinde; etkinlik ajansı Vitamin Ajans işbirliğinde, taraftarların göz bebeği olan maçların neşesi ve çocukların kahramanı Aslan Doğa maskotu, birbirinden güzel kareografiler ve çarpıcı kostümler eşliğinde dans şovları ile tüm salonu etkisi altına alan Doğa Sigorta kızları, tribünlerin keyifle boynuna sardığı atkıları, tezahuratlara marşlara renk katan bandosu ile maçları festival tadında yaşatmıştı. Maçlarda çocukları, yaşlıları, sosyal medyasındaki yarışmacıları da konuk eden Doğa Sigorta, Şanlıurfa’dan İstanbul’a bir serüven olan basketbolcu adayı çocuklara yaşattığı ‘Hayallere Yolculuk’ sosyal sorumluluk projesi ile de, sponsorluğun yarattığı fayda ve farkındalık çalışmalarının en etkilisine imza attı. Çocukların harika bir yolculuk yaşamanın yanı sıra, takımla tanışıp antreman yaptığı Doğa Sigorta özel locasında maç izleme keyfine vardığı proje jürinin özellikle ilgi ve övgüsünü kazandı.

#

22 Eki 2020 - 21:36 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 89.722 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler