Sigorta eksperi Sayın Mustafa Nazlıer, geçtiğimiz yıl Sigortahaber.com Genel Yayın Yönetmeni Sayın Erhan Navruz’un kaleme aldığı bir köşe yazısı ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, ayrıca tazminat davası açmıştı.
Yapılan incelemeler sonucunda savcılık, dosya hakkında kovuşturmaya yer olmadığına dair karar (KYOK) vererek süreci sonlandırmış, açılan tazminat davası ise mahkeme tarafından reddedilmişti.
Sayın Nazlıer, aynı dosyayı yeniden gündeme getirerek farklı bir savcıya şikayet dilekçesi sunmuş ve yeni bir soruşturma başlatılmasını sağlamıştı. Ancak bu ikinci girişim de KYOK kararı ile sonuçlanmıştı. Nazlıer, bunun üzerine aynı dosya kapsamında ikinci bir tazminat davası açtı.
Bugün gerçekleşen duruşmada, mahkeme ikinci tazminat davasını da reddetti.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
SİGORTA
22 saat önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceENGLİSH
4 gün önceSİGORTA
4 gün önceSİGORTA
4 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.