Sigorta Acentelerinin Mücadelesi ve Sonu!

Sigorta Haber olarak yıllardır sigorta acentelerinin sayısız haberini yayınlamışızdır. Özellikle Son 10 yılda acentelerin verdikleri mücadeleyi gördükçe üzülmüyor değilim.

Üzüntümün nedeni, bu kadar mücadeleye rağmen neredeyse her yıl varolan kazanımlarını teker teker kaybetmeleridir. Belki başka meslek gruplarıda vardır aynı sorunları yaşayan fakat bağlı bulundukları kurumlar tarafından her fırsatta övülerek arkalarından işçevrilen başka bir meslek grubunun olduğunu sanmıyorum.

Dikkat ederseniz sektöre giren yeni şirketler belli noktalara gelene kadar sırtlarını acentelere yaslıyorlar. Fakat konu komisyona, iptal iadeye ve tek tip sözleşmeye geldiğinde yani kısacası acentenin sıkıntılarına geldiğinde bir bakıyorsunuz acentelerin yanında kimse yok.

Sigorta Acentelerine tavsiyem artık kendi gücünüzün farkına varın...

Yoksa mücadelenizin sonu hüsranla sonuçlanacak....

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Erhan Navruz - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler