Sigorta Acenteleri İşveren Sendikası Başkanı Yalçın Metin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Metin, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan bağımsızlık mücadelesinin Türk gençliğine armağan edildiği bu anlamlı günün önemine vurgu yaptı.
Yalçın Metin, “19 Mayıs, milletimizin yeniden doğuşunun ve özgürlük ateşinin yakıldığı bir dönüm noktasıdır. Bu bayram, gençlerimizin enerjisi, umudu ve vatan sevgisiyle geleceğe yürüyüşümüzün sembolüdür. Gençlerimize güveniyor, onların Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağına inanıyoruz,” dedi.
Sendika başkanı, tüm gençlerin ve vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
SİGORTA
21 saat önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceENGLİSH
4 gün önceSİGORTA
4 gün önceSİGORTA
4 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.