SEDDK'ya zaman verilmeli...

Sektörün uzun zamandır merakla beklediği SEDDK atamaları gerçekleşti. SEDDK'ya o kadar çok anlam yüklendiki, sanki SEDDK'nın elinde sihirli değnek var ve dokunduğu gibi tüm sorunları çözecek..

Tabiki bir çok konuda aksiyon alacaklardır ama bence SEDDK'ya zaman verilmeli...

Çünkü sektörde çözülmesi gereken tek bir sorun yok. Tüm paydaşların sorununun çözülmesinin de kısa zamanda olacağını düşünmüyorum. SEDDK'ya atanan isimlerin geçmişlerine bakıldığında bu sorunları sakin bir şekilde çözebilecekleri algısındayım. Fakat yinelemek isterim zaman ve istişareler bu süreçte çok etkili olacaktır.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Erhan Navruz - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler