Ray Sigorta'nın Acentelere Komisyon Hediyesi Hikayesi...

Yine uzun uzun yazmaya gerek yok...

Ray Sigorta'nın sosyal medya'da yayınladığı bir görsele rastladım. Aman efendim ortalık inliyor, bazı acenteler ilgili komisyon hediyesinden dolayı Ray Sigorta'yı yere göğe sığdıramamışlar.

Ah be sevgili acente dostum ne demek komisyon hediyesi Allah aşkına ne demek... Komisyon senin alınterin zaten yıllardır komisyonu dip rakamlardan alıyorsun.

Adamlar çıkmış senin komisyonuna hediye diyorlar. Sende buna seviniyorsun...

Bilmiyorsunki bu sıkıntılı süreçte hiç üretim yapmayacağımıza şirket olarak üretimi bari acentelere böyle gaz vererek yapalım dediklerini.... Ama tabi bu tarz zor durumlarda ''acentemize destek'' kampanyasıyla çıkmak sen acente dostuma daha sıcak geliyor.

Samimi bulmuyorum.

Ve acentenin komisyonu hakkıdır, kimse hediye edemez hak verilmek zorundadır.

- - - -

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Erhan Navruz - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler