İşte Bosch’un elektrikli aracı!

Bu durumdan kaynaklı olarak kısıtlı bilgilerle aracın 2 ile 8 ton aralığında ağırlık taşıyabileceği de konuşulan konular arasında.

Bu durumdan kaynaklı olarak kısıtlı bilgilerle aracın 2 ile 8 ton aralığında ağırlık taşıyabileceği de konuşulan konular arasında. Ayrıca markadan yapılan açıklamada ise taşıyacağı ağırlıktan çok gideceği mesafe kullanıcılarını memnun edecek.

Bosch’un geliştirdiği eCity Truck elektrik motoruna sahip olacak olan aracın toplam menzilinin de 200 km olacağı hesaplanıyor. Bu menzil özellikle şehir içi teslimatlar için oldukça yeterli. Bosch, ilk aracının motorunu gelecek yıl bizlere göstermeyi planlıyor. Firmanın elektrik motorlu taşıt stratejisinin başlangıcı hafif ticari araçlar olarak belirlenmişti, bu doğrultuda Bosch Almanya Postası için elektrik motorlu StreetScooter geliştirmiş ve bu konudaki iddiasını ortaya koymuştu.

Markanın yeni sıfır emisyonlu motorunu geliştirmek için Nikola Motor ile çalıştığı biliyor.

21 Ağu 2018 - 21:19 - Otomobil

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 97.682 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler