Doblo’ya yeni donanımlar eklendi.

Tofaş Fabrikası'nda üretilen; Fiat Professional Ailesi'nin tecrübeli üyesi Doblo’da yenilik var.

fiat-doblo-2-kopya
fiat-doblo-geri-gorus-kopya
Haber albümü için resme tıklayın

Tofaş Fabrikası'nda üretilen; Fiat Professional Ailesi'nin tecrübeli üyesi Doblo’da yenilik var. Temmuz ayı itibarıyla, Doblo'nun tüm motor seçeneklerinde tercih edilebilecek; yenilenen “Premium Plus” donanım seviyesinde geri görüş kamerası artık standart olarak yer alıyor. Fiat Doblo'nun “Premio Plus” donanım seviyesinde standart olarak yer alan geri görüş kamerası, Doblo Combi'nin “Premio” donanım paketinde sadece 1.000 TL'ye opsiyon olarak satın alınabiliyor.

Ayrıca, Doblo Cargo'nun 3 bin 500 TL'ye alınabilen Lux Teknoloji Paketi'nde sunulan deri direksiyon simidi, vites topuzu, el freni körüğü, 5 inçlik dokunmatik multimedya sistemi, Türkiye haritalı Uconnect navigasyon donanımlarına arka park sensörü ve geri görüş kamerası da dahil oluyor.

Fiat Doblo Ailesi'nde sunulan ABS, EBD, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan hava yastıkları, yokuş kalkış desteği, ESP, ESC, ASR, MSC, ısıtmalı ön koltuklar, deri direksiyon ve vites topuzu, hız sabitleme, otomatik iklimlendirme kontrollü klima, 5 inç boyutunda dokunmatik ekranli Uconnect multi medya sistemi, navigasyon, Bluetooth, USB ve AUX bağlantılı müzik sistemi gibi önemli teknoloji, güvenlik ve konfor donanımlarını da unutmamak da fayda var.

04 Tem 2018 - 19:32 - Otomobil

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 97.682 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler