927 milyon dolarlık ceza!

Reuters’ın haberine göre Audi, dizel motorlarındaki emisyon değerlerinin yüksekliği sebebiyle böyle bir cezaya çarptırıldı.

Reuters’ın haberine göre Audi, dizel motorlarındaki emisyon değerlerinin yüksekliği sebebiyle böyle bir cezaya çarptırıldı. Marka yaptığı açıklamada cezaya herhangi bir itirazlarının olmadığını ve ödeneceğini belirtti.

Marka yaptığı açıklamada, “Bu cezayı ödeyeceğiz ve itiraz etmiyoruz. Ancak gelecek yılki mali planlarla alakalı bazı değişiklikler yapmak zorundayız” diye belirtti. Bu durumdan çatı şirket olan Volkswagen’in de etkileneceği bariz ortada. Marka yaptığı açıklamayla V6 ve V8 dizel motorlarının çevreyi yazılandan daha fazla kirlettiğini de kabul etmiş oldu!

Volkswagen Grubu’nun adının dizel motor sorunlarıyla anılması markanın durumunu ne yöne götürür belirsiz. Ancak dizel motorun ortadan kalkması için üreticilerin tümünü hızlı bir biçimde harekete geçirdiği ortada. VW Grubu, haziran ayında Brunswick’teki savcılardan da 1 milyar euroluk cezaya çarptırılmıştı.Cezanın sebebiyse bugün yazılanlarla paralel konular. Savcılık, Volkswagen’in çevreyi kirleten milyonlarca aracının yola çıkmasına izin vermesinden dolayı böyle bir cezaya çarptırmıştı…

17 Eki 2018 - 17:05 - Otomobil

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 97.682 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler