Fairfax Financial Holdings Limited’in iştiraki olan Odyssey Group Holdings, Inc.’in mal ve kaza reasürans kolu Odyssey Reinsurance Company (OdysseyRe), Tegwen Gromellon ve Anne-Claire Serres’i 1 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Avrupa, Orta Doğu ve Asya (EMEA) bölümünün Eş Baş Underwriting Sorumluları (CUO) olarak atadı.
İki yönetici, reasürans şirketinde 36 yıl görev yaptıktan sonra bu yılın ilerleyen aylarında emekliye ayrılacak olan uzun süreli CUO Gaël Le Païh’in yerini alacak.
Anne-Claire Serres, 2018 yılında Fransa Pazar Direktörü olarak OdysseyRe’ye katıldı ve Paris’te görev yapıyor. Serres, yeni görevinde şirketin Fransa, Afrika ve Orta Doğu’daki faaliyetlerini yönetecek.
Tegwen Gromellon ise 2004 yılında OdysseyRe’ye katıldı. 2019 yılından bu yana Almanya, Avusturya, Benelüks ülkeleri ve İsviçre Pazar Direktörü olarak görev yapan Gromellon, yeni pozisyonunda Avrupa’nın geri kalan bölgelerinden sorumlu olacak. Bu sorumluluk alanına, İskandinav pazarları için Stockholm’deki temsilcilik ofisiyle ilişkiler ve Türkiye genelindeki faaliyetler de dahil olacak.
OdysseyRe’nin EMEA Bölgesi Genel Müdürü Isabelle Dubots-Lafitte, Tegwen Gromellon ve Anne-Claire Serres’in bu önemli liderlik pozisyonlarına atanmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Dubots-Lafitte, bu atamaların iki yöneticinin şirkete sunduğu katkıların bir göstergesi olduğunu ve kurum içinden yetenek geliştirme yaklaşımını yansıttığını belirtti.




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap