Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) 'Deniz Sigortaları' paneli düzenleyecek.

12 Şubat Çarşamba günü İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis salonunda gerçekleştirilecek olan panelin moderatörlüğünü KOSDER Y.K 2.Başkanı Pınar Kalkavan yapacak. Panelde konuşmacı olarak ise Banu Ökem, Ali Çakır, Gürhan Kulle, Erdem Atabey ve Çağdaş Kırcalı yer alacak.

KOSDER Başkanı Hüseyin Kocabaş'ın açılış konuşması ile başlayacak panelde, tekne makina sigortaları – ITC Hulls 1/10/83 ve ITC Hulls 1/11/95 versiyonları arasındaki temel farklar, Tekne makina sigortalarını daraltan veya genişleten klozlar, "FPA – Free From Particular Average Unless...”, Additional Perils”, Çatışma mesuliyet ve Harp P&I riskleriniz hangi poliçelerinizde teminatta?, P&I poliçelerinde dikkat edilmesi gereken teminat şartları, FDD sigortası ihtiyacı, Loss of Hire sigortaları, Mesleki sorumluluk sigortaları, Yeni gelen Marine Cyber Attack Clause’u, Artan çevre kirliliği cezaları, K&R (Kaçırılma ve Fidye Sigortası), P&I ve H+M açısından IMO 2020 konuları ele alınacak.

7DENİZ

04 Şub 2020 - 09:26 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 81.913 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler