Türkiye Sigorta korkein kuukausittainen vakuutusmaksutuotanto

Türkiye Sigorta kasvatti kokonaismaksutuotantoaan 152 prosenttia marraskuussa, rikkoi ennätyksen 51 miljardin TL:n tuotannollaan ja säilytti johtoasemansa alalla.

Türkiye Sigorta kasvatti kokonaismaksutuotantoaan 152 prosenttia marraskuussa, rikkoi ennätyksen 51 miljardin TL:n tuotannollaan ja säilytti johtoasemansa alalla. Yrityksen vahvuutta korostaen Türkiye Sigortan pääjohtaja Taha Çakmak totesi, että he uskovat maan asettamiin kasvutavoitteisiin ja että he tekevät suuria ponnisteluja tarjotakseen vakuutustuotteita yleisölle ja tarjotakseen samalla vakuutuksen strategisille omaisuuserille.


Çakmak totesi, että he saavuttivat alan historian korkeimman kuukausittaisen vakuutusmaksutuotannon, joka oli marraskuussa 6,6 miljardia TL. Turkki Insurance kasvatti kokonaismaksutuloaan 152 prosenttia edellisvuodesta marraskuussa ja saavutti 51 miljardia TL, ja sen markkinaosuus oli 17 prosenttia kuukausitasolla.


Pääjohtaja Çakmak kommentoi tätä saavutusta seuraavasti: "Maahamme kohdistuvan luottamuksen ja strategisille omaisuuserillemme antamiemme vakuutusten ansiosta saavutimme marraskuussa alan historian korkeimman tuloksen. Tämä on meille suuri ylpeys Turkin johtavana vakuutusyhtiönä."


Çakmak totesi, että yhtiö säilytti edelläkävijäasemansa alalla, sillä se kirjasi marraskuussa 1600 prosentin kasvun insinöörivakuutuksessa, 549 prosentin kasvun sairaus- ja terveysvakuutuksessa, 315 prosentin kasvun liikennevakuutuksessa ja 247 prosentin kasvun palovakuutusalalla. Hän lisäsi myös, että Türkiye Sigorta kasvatti markkinaosuuttaan 15 prosenttiin elo-marraskuun aikana ja sai merkittävän edun kilpailijoihinsa nähden.


Çakmak korosti, että he jatkavat alalla vaikuttamista yhteistyöllä ja kilpailukykyisillä tuotteilla, lisäävät levinneisyyttä helppokäyttöisillä tuotteilla, kuten täydentävillä sairausvakuutuksilla ja kattavilla liikennevakuutuksilla, ja tukevat Turkin vahvoja instituutioita. Marraskuun ennätyksellisen vakuutusmaksutuotannon ansiosta Türkiye Sigorta jatkaa pyrkimyksiään edistää kansantaloutta ja kansalaisia.

29 Ara 2023 - 14:16 - Finnish

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 171.225 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.