KMTSO'dan SEDDK, DASK ve TOBB SAİK'e Teşekkür!

6 Şubat asrın felaketinden sonra gerçekleşen yardımlar ile ilgili, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Sigortacılık Meslek Komitesi Sigorta Haber'e açıklamalarda bulundu.

6 Şubat asrın felaketinden sonra gerçekleşen yardımlar ile ilgili, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Sigortacılık Meslek Komitesi Sigorta Haber'e açıklamalarda bulundu.

İlgili Açıklama:

Asrın felaketini yaşamış olduğumuz 6 Şubat depreminde öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve bilhassa vefatı sebebiyle bugün aramızda olamayan tüm meslektaşlarımıza Allahtan rahmet ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Bu deprem, felaketinden sonra bir çok meslektaşımız ofislerini ve işlerini kaybetti. Bizler bu süreçte meslektaşlarımızın yeniden ayağa kalkması ve yeniden toparlanması anlamında KMTSO Sigorta Komitesi olarak çalışmalarımıza başlayarak SDDK, DASK ve SAİK kurumlarıyla istişareler yaparak gerek sigortalılarımızın hasar ödemeleri konusunda gerekse meslektaşlarımız için yapılan Konteynır, Bilgisayar Mobilya ve Klima Desteği konusunda biz acentelerin yeniden kalkınması ve mağduriyetlerin biran önce giderilmesi için bizlere desteğini esirgemeyen ve her konuda her ihtiyaçta yanımızda olan Sayın SDDK Başkanımız Mehmet Akif EROĞLU‘na ve yönetimine, DASK Genel Müdürü Sayın Selva EREN, Koordinatör Erdal TURGUT ve yönetimine, Sayın SAİK Başkanımız Levent KORKUT ve yönetimine teşekkür ve minnettarlığımızı sunuyoruz.

CUMHUR KÜÇÜKDEVLET
İBRAHİM MURAT DEMİRTAŞ
MURAT KİREÇCİ
ADEM TORAMAN
ALİ BOZKURT

23 Haz 2023 - 14:44 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 81.994 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Halil Kodaz- Martek Si - Tüm komite arkadaşlarımızın çaba, gayret ve fedakarlıklarına, tüm kurumlarımızın değerli destek ve yardımlarına teşekkür ederiz. desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim böyle bir felaketi bir daha göstermesin.

Martek Sigorta Halil KODAZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 15:22


Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler