Eyüpsultan'ın makam aracı Togg oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde üretilen Togg’lar, tüm Türkiye'de kullanılmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde üretilen Togg’lar, tüm Türkiye'de kullanılmaya başlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, makam aracı olarak kullanacağı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg’u teslim aldı.

Başkan Deniz Köken, Togg’un Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejinden ilham alan “Kapadokya” rengine sahip , 34 ES 1071 plakalı aracını Eyüpsultan Belediye Başkanlık Binasından Kemerbugaz’a kadar sürdü.

Togg’u sürmenin keyifli olduğunu söyleyen Başkan Köken, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonerliğinde ülkemize kazandırılan, yerli ve milli otomobilimiz Togg, tüm milletimize hayırlı olsun” dedi.

Türkiye Yüzyılı’nın gururu yerli ve milli otomobili Togg’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf ve video çekti.

15 May 2023 - 15:31 - Otomobil

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 81.176 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler