Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör Görevden Alındı

Çiftçi kuruluş Tarım Kredi Kooperatiflerinde hareketli saatler yaşanıyor. Tarım Kredi Kooperatiflerine bağlı 3 şirketin genel müdürü görevden alındı.

Çiftçi kuruluş Tarım Kredi Kooperatiflerinde hareketli saatler yaşanıyor. Tarım Kredi Kooperatiflerine bağlı 3 şirketin genel müdürü görevden alındı.

Tarım Kredi Kooperatiflerine bağlı Tarım Kredi Yem, Bereket Sigorta ve Tareks Tohumculuk şirketlerinin genel müdürleri görevden alındı. Görevden almalarla ilgili olarak bir açıklama yapılmazken, alınan bilgilere göre Tarım Kredi Yem Genel Müdürü Hasan Fehmi Kinay görevden alınarak TK LİDAŞ’a Genel Müdür yapıldı. Hasan Fehmi Kinay’ın yerine ise Tekirdağ Bölge Müdürü Nedim Nar, Tarım Kredi Yem'in başına getirildi. 

Diğer yandan Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör ve Tareks Tohumculuk Genel Müdürü Burhanettin Topsakal da görevden alındı. 


Görevden alınan Tarım Kredi Yem Genel Müdürü Hasan Fehmi Kinay, Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör ve Tareks Tohumculuk Genel Müdürü Burhanettin Topsakal, uzun yıllardır görev yapıyordu. 

Kaynak: Tarimdanhaber.com

29 Haz 2022 - 23:02 - Sigorta

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 82.895 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Angaralı Turgut - Mahmut GÜNGÖR rüşvetçinin tekidir.ilahi Adalet tecelli etti.Bu işler gübre satmaya benzemez.zaten sigorta sektöründen gelmemiş,Temeli olmayan biri.

Sektördekilerin önüne nasıl gecerim kendimi nasil aklarim onun derdinde.

Mahmut Akilli ol bu daha iyi günler

istanbul bura boğarlar.adami

Yanıtla . 1Beğen . 2Beğenme 30 Haziran 09:44
03

Ilahi Adalet - @Angaralı Turgut 01 nolu yoruma cevabı: İLAHİ ADALET herkes için var. bu söylediklerin iftira ise hesabı mahşerde ağır olur.. iftiranın dik alası en buyuk iftira rüşvet iftirasdır.. dikkat et cehennem var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ekim 15:18
02

Hak Adalet - @Angaralı Turgut 01 nolu yoruma cevabı: Mahmut Güngör is adamlığını bir yere birakin dünyanın en iyi en vicdanli insanıdir.kendi parmaklariyla kaziyarak gelmiştir bu noktaya birakin rüşvet yemeyi kendi ekmegini paylaşan insandır.....mahmut beyi bilen bilir bilmeyen bos yorum yapar.ilahi adalet er geç tecelli eder

Yanıtla . 4Beğen . 0Beğenme 30 Haziran 16:29


Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler