SON DAKİKA
--:--:--

Generali, Mario Glanz’ı Yeni Kaza Sigortası Başkanı Olarak Atadı

Generali, Mario Glanz’ı yeni Kaza Sigortası Başkanı olarak atadı; bu stratejik adım şirketin global büyümesini destekliyor.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Generali, Mario Glanz’ı Yeni Kaza Sigortası Başkanı Olarak Atadı
ffReklam 242

Generali’de Üst Düzey Atama

İtalyan sigorta şirketi Generali‘nin Global Kurumsal ve Ticari (GC&C) iş birimi, Mario Glanz‘ı yeni Kaza Sigortası Başkanı olarak görevlendirdi. Glanz, bu görevinde, şirketin Next Level Planı kapsamında GC&C’nin küresel kaza sigortası faaliyetlerinin genişletilmesine odaklanacak.

Glanz’ın Kariyer Geçmişi

Glanz, 20 yılı aşkın sektör deneyimine sahip olup, Avrupa’nın birçok pazarında ve Birleşik Krallık’ta görev yapması sayesinde uluslararası bir perspektif kazandı. Son olarak, üç yılı aşkın bir süre boyunca Zurich Insurance‘da Kaza, Motor ve PI Sigortacılığı Başkanı olarak görev yaptı.

Zurich’teki görevi süresince Almanya’daki ticari kaza sigortası operasyonlarını yöneten Glanz, çeşitli sigortacılık ekiplerinin, ürün gruplarının, portföylerin ve reasürans yerleştirmelerinin yönetiminden sorumluydu.

Önceki Görevleri

Glanz, daha önce Chubb şirketinde 10 yılı aşkın süreyle kaza ve orta ölçekli işletme sigortacılığı alanında çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundu. Ayrıca Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) bünyesinde dört yılı aşkın bir süre sigorta sorumlusu olarak çalıştı.

Kariyerine 2004 yılında finans sektöründe danışman olarak başlayan Glanz, uluslararası sigortacılık alanında kapsamlı bir deneyime sahiptir.

Generali tarafından yapılan açıklamada, “Mario’nun ekibe katılımının iş birimimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Reklam 661Reklam 529

Yorum Yap

Benzer Haberler
2026 ABD Siber Reasürans Piyasasında %32 Düşüş
2026 ABD Siber Reasürans Piyasasında %32 Düşüş
AXA İngiltere ve İrlanda, Caroline Riddy’yi Hukuk Müşaviri Olarak Atadı
AXA İngiltere ve İrlanda, Caroline Riddy’yi Hukuk Müşaviri Olarak Atadı
B.P. Marsh, Pantheon’daki Hisselerini Artırarak Şirketin %41’ine Ulaştı
B.P. Marsh, Pantheon’daki Hisselerini Artırarak Şirketin %41’ine Ulaştı
Allianz: Şiddetli Fırtına Riskine Karşı Yapay Zeka Destekli Dayanıklılık Stratejileri
Allianz: Şiddetli Fırtına Riskine Karşı Yapay Zeka Destekli Dayanıklılık Stratejileri
Talanx AG 1 Milyar Avroluk Tahvil İhracıyla Sermaye Yapısını Güçlendirdi
Talanx AG 1 Milyar Avroluk Tahvil İhracıyla Sermaye Yapısını Güçlendirdi
Şirketlerin Siber Dayanıklılığı Artırılmalı
Şirketlerin Siber Dayanıklılığı Artırılmalı
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan Ekonomi ve Finans kategorilerindeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Sağlık ve Bilgi kategorisinde bulunan içerikler genel olarak yapay zekâ tarafından üretilmiş olup yalnızca bilgilendirme amacı taşır. Herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, burada yer alan bilgileri esas almak yerine en kısa sürede uzman bir doktora başvurmanız önerilir.