Garanti Bankası, yaşanan teknik aksaklıklarla ilgili resmi açıklama yaptı. Detaylar ve çözüm önerileri için yazımızı okuyun.

Garanti Bankası, dijital kanallarında ve çağrı merkezlerinde meydana gelen kesintinin teknik bir sorun nedeniyle oluştuğunu duyurdu. Banka, bu konuda ortaya atılan siber saldırı iddialarını kesin bir dille yalanladı ve kullanıcılarına bu konuda güvence verdi.

Banka, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, karşılaşılan problemin sadece teknik bir aksaklıktan kaynaklandığını ve herhangi bir siber saldırının söz konusu olmadığını belirtti. Garanti Bankası’nın açıklaması şöyle:

“Sistemlerimizde yaşanan kesinti, sadece teknik bir aksaklıktan kaynaklanmakta olup, herhangi bir siber saldırı ya da veri güvenliği riski taşımamaktadır. Bankamız nezdindeki tüm varlıklarınız ve kişisel verileriniz yüksek güvenlik standartları ile korunmaya devam etmektedir. İşlemlerinizi kesintisiz şekilde gerçekleştirebilmeniz için tüm şubelerimizdeki ekip arkadaşlarımız hizmet vermeyi sürdürmektedir. Sorunun en kısa sürede tamamen çözüme kavuşması için ilgili birimlerimiz yoğun şekilde çalışmaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.”

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap