Norobilim ile eğitim etkinliği ölçümleniyor

Bugünün dünyasında rekabette üstünlük, ancak ve ancak çalışan kadrosunun yetenek ve bilgisine bağlı, dolayısıyla küreselleşmeyle birlikte artan ...

Bugünün dünyasında rekabette üstünlük, ancak ve ancak çalışan kadrosunun yetenek ve bilgisine bağlı, dolayısıyla küreselleşmeyle birlikte artan rekabet ortamlarından karlı çıkmak isteyen firmalar daha çok personel eğitimlerine yönelmiş durumdalar. Bu işletmeler, her yıl binlerce saati ve milyonlarca lirayı eğitime harcıyorlar. Fakat gerek tepe yöneticilerin gerekse eğitim yöneticilerin sorduğu soru hep aynı kalıyor; “eğitim harcamaları işe yarayacak mı?”.

İşte tam da bu noktada, yeniçağın ihtiyaç ve gereklerine daha iyi bir eğitim için çok fazla olası uygulamanın olduğu günümüzde eğitim yatırımının geri dönüşünü ölçmek daha da değerli hale geldi. Yüksekbilgili Eğitim ve Danışmanlık, bünyesindeki gelişmiş EEG donanımları ve yazılımları ile eğitimi, eğitmeni ve eğitileni 360 derece analiz ederek, eğitimin verimini, verimdeki artıların ve eksilerin nereden ve ne sebeple geldiğini raporluyor.

Kurulduğu günden bu yana 70’den fazla kurumla çalışarak 7500’den fazla katılımcıyla yüzlerce farklı eğitimi başarıyla tamamlayan Yüksekbilgili Eğitim ve Danışmanlık, nörobilim çalışmalarından yararlanarak ve bizzat nörobilim analizleri ile verilen her türden eğitimin verimliliğini analiz ederek eğitimlere yapılan yatırımın geri dönüşünü tam, doğru ve bilimsel yöntemlerle ölçüyor.

Konusunda lider birçok işletme ile nöröbilimsel teknikleri kullanarak eğitim etkinliğini ölçmeyi ve raporlamayı başaran Yüksekbilgili Eğitim ve Danışmanlık, tamamen yerli uzmanlar ile yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı

#

26 Kas 2020 - 02:48 - Ekonomi

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 89.722 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler