Kervansaray Yatırım Holding'ten suç duyurusu

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş, suç duyurusunda bulundu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin Uludağ ...

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş, suç duyurusunda bulundu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin Uludağ Kervansaray Oteli'nin usulsüz kiralaması ile alakalı olarak eski yönetim kurulu başkanı Z.T ve eski yönetim kurulu üyeleri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. SPK ve Mali Suçlar Araştırma Kurulu'na usulsüz kiralama ile ilgili ihbarda bulunulmuştur.'' ifadesi kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

#

26 Kas 2020 - 00:48 - Ekonomi

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 89.722 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler